van concept naar schets, van visualisatie tot realisatie 020 627 11 35 info@thereps.nl
Specialisten in visuele communicatie
live schetsen / visualisatie / illustratie / 3D / animatie / design

Info

The Rep’s zorgt al 38 jaar voor een optimale match tussen klant en creatief. Met andere woorden, bent u op zoek naar een creatief specialist zoals een schetser, illustrator, designer, animator of misschien wel een creatief team? Dan bent u bij The Rep's aan het juiste adres. 

Persoonlijk contact, samenwerking en service; daarop zijn onze mensen en organisatie ingesteld. We zijn een cooperatie met meer dan 150 zorgvuldig geselecteerde creatieve specialisten, die elkaar kennen en regelmatig met elkaar samenwerken. Dit vertrouwen in elkaar en onze organisatie levert een mooie kruisbestuiving in netwerken op, waarvan u ook profiteert.

The Rep's blijft in ontwikkeling: nieuwe media brengen voortdurend nieuwe expertises voort: UX designers, content writers, programmeurs, social media deskundigen, SEO specialisten......

The Rep's werkt anders dan een agentschap of netwerkorganisatie. Onze leden dragen hun fee af aan de cooperatie, waarvan de front office, traffic en back office wordt bekostigd. Gratis service voor u dus, met de voordelen van een grote organisatie: intake, planning en facturatie door professionals op 1 aanspreekpunt, vervanging bij ziekte e.d. , kennis en advies bij b.v. auteursrecht...

Maar nog meer onderscheidend is dat onze front office de planning beheert van onze freelancers. Zodat u direct weet of die specialist of dat team beschikbaar is, en direct kan inplannen. Meer dan 150 creatieve freelancers onder 1 agenda, een agile aanvulling voor uw organisatie.

VISUALISING

Visualising is het visualiseren/verbeelden van een concept. De gemaakte schetsen worden tijdens een presentatie gebruikt als een soort van hulpmiddel om het concept te verduidelijken/verkopen aan de klant.

Het visualiseren van een concept kan bij u op locatie, op afstand of bij ons in de speciaal daarvoor ingerichte co creatie ruimte. De omvang van de werkzaamheden is afhankelijk van veel factoren die tijdens het proces ook nogal eens wijzigen. Visualising gebeurt o.a. daarom op uurbasis. De uurtarieven (verschillend per freelancer) gelden voor het schetsen bij u op locatie in huis. Voor reiskosten berekenen we €50,- per uur vanuit de woonplaats van de freelancer. Door met de de visualiser op afstand te werken, of door ons te bezoeken bespaart u de reiskosten. Voor werken op zowel uw lokatie als in onze co creatie ruimte geldt wel de minimale boeking van 4 uur.

Mocht u in de ideeen fase nog hulp kunnen gebruiken, of beschikt u niet over een uitgebreide briefing dan kunnen we u helpen met een Ideation Sessie. Dit is een soort idee management in co creatie waarin we helpen uw idee uit het hoofd te krijgen op papier of beeldscherm. De vaste prijs voor een Ideation Sessie is €550,- per dagdeel, of €1000,- voor een hele dag van max 8 uur.

ILLUSTRATIE:

Illustration is het uiteindelijk zichtbare beeld (2d/3d/motion/animatie) dat d.m.v. diverse dragers gecommuniceerd wordt (televisie, internet, print, cd-rom, etc.). Illustration heeft meestal een vaste werkwijze en is al voorafgegaan door een schetsfase. Hierdoor wordt er projectmatig gewerkt. Condities, voorwaarden en de prijs worden samen met u vooraf overeengekomen.

DTP/DESIGN

Desk Top Publishing: grafisch/technisch opmaken en bewerken van gedrukte media, gereed maken van pagina's voor drukwerk en meedenken met ontwerper/art-director.

Design is het zelfstandig ontwerpen/ontwikkelen van huisstijlen, instore-communicatie, flyers, posters, verpakkingen, etc.

Design & beeldbewerking (DTP) vindt vaak plaats bij u in huis (op de studio). Indien gewenst kan er met eigen materiaal gewerkt worden. Zo kunt u een (extra) werkplek creëren. DTP/Design gaat, evenals schetsen, per uur. Voor een langere termijn, zoals bv. vervanging of grote projecten zijn projectprijzen mogelijk. Bel voor beschikbaarheid en prijzen.

MULTIMEDIA:

Onder multimedia verstaan wij (design & productie van) producten die worden gemaakt voor televisie, film, intranet en internet: HTML5 banners, landingsites, social media campagnes, SEO strategie en UX design behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Onze multimedia artiesten werken voornamelijk thuis, op zeer wisselende tijdstippen. Voor deze producten werken wij meestal met vaste projectprijzen. Voor kleinere klussen op uurbasis.

EEN ARTIEST BOEKEN:

U kunt een artiest op locatie boeken per dag of per dagdeel, dwz. per ochtend (4 uur) of per middag (4 uur). U kunt een artiest ook per uur boeken, maar dan wordt er op afstand gewerkt (briefing vindt telefonisch plaats + e-mail). 

Wat wordt hiermee bedoeld? In principe worden alleen de gewerkte uren doorberekend ( in hele en halve uren ). Bij een groot verschil tussen boeking en werktijd wordt de werktijd berekend, aangevuld met de helft van het verschil, afgerond naar boven op het halve uur, met in totaal een minimum van een dagdeel. 

Een optie nemen: Een optie verplicht u niet tot boeken, u reserveert hiermee een artiest op de door u gewenste data. Als de artiest door een andere klant geboekt kan worden nemen we eerst contact met u op. Met het nemen van een optie verplicht u zich wel om binnen uiterlijk anderhalf uur te beslissen of u van uw optie een boeking wilt maken. Indien u niet reageert of door omstandigheden niet op tijd kunt reageren vervalt de optie. Zonder voorafgaand overleg vervalt een optie automatisch in zijn geheel om 17.30 uur op de werkdag voorafgaande aan de ( eerste ) geboekte dag. 

Een optie annuleren: U kunt een optie ten alle tijden en zonder opgaaf van reden annuleren. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Een boeking annuleren: Als u een boeking annuleert, doen wij ons best de geannuleerde artiest bij een andere klant te plaatsen. Lukt dit niet? Dan wordt u 50% van de geboekte periode in rekening gebracht. Als u een boeking op de dag zelf annuleert of ervoor kiest de schetser alsnog te laten komen na annulering, wordt u 50% van de geboekte periode in rekening gebracht + 1 uur. Een boeking kan niet doorgeschoven worden naar een andere dag, dit geldt als een nieuwe boeking.

Voorbeeld: u boekt een artiest voor een halve dag (= minimaal 4 uur) en annuleert. In het uiterste geval betaalt u dan 2 uur x uurtarief schetser. De annuleringsregeling is er om de belangen van de freelance artiest te beschermen.

Voor vragen of verdere toelichtingen kun u altijd contact opnemen met Adri van Geldere of Carolina Corte Bernal (020 - 627 1135) of mailen naar  info@thereps.nl