NIEUW!
news

Spring is in the air! De nederlandse economie zit weer in de knop. Net als de internationale ambitie van onze freelan...

lees verder>>

The Rep’s is al 25 jaar het agentschap voor creatieve professionals. Wij zorgen voor een optimale match tussen klant en freelancer. Met andere woorden, ben je op zoek naar een schetser, een illustrator,  een designer of misschien wel een animator? Dan ben je bij The Rep's aan het juiste adres. Om ons werk goed te kunnen doen, maken we niet alleen gebruik van de expertise die we al in huis hebben, maar blijven we zelf ook continue in ontwikkeling. Kwaliteit en flexibiliteit zijn voor ons een vanzelfsprekendheid.

VISUALISING

Visualising is het visualiseren/verbeelden van een concept. De gemaakte schetsen worden tijdens een presentatie gebruikt als een soort van hulpmiddel om het concept te verduidelijken/verkopen aan de klant.

Het visualiseren van een concept kan bij u op locatie of op afstand. De omvang van de werkzaamheden is afhankelijk van veel factoren die tijdens het werk ook nogal eens wijzigen. Visualising gebeurt o.a. daarom op uurbasis. De prijzen gelden voor het schetsen bij u op locatie in huis. Werkten visualisers voorheen nog veel op papier, tegenwoordig wordt er veelvuldig geschetst op de computer.

ILLUSTRATIE:

Illustration is het uiteindelijk zichtbare beeld (2d/3d/motion/animatie) dat d.m.v. diverse dragers gecommuniceerd wordt (televisie, internet, print, cd-rom, etc.). Illustration heeft meestal een vaste werkwijze en is al voorafgegaan door een schetsfase. Hierdoor wordt er projectmatig gewerkt. Condities, voorwaarden en de prijs worden samen met u vooraf overeengekomen.

DTP/DESIGN

Desk Top Publishing: grafisch/technisch opmaken en bewerken van gedrukte media, gereed maken van pagina's voor drukwerk en meedenken met ontwerper/art-director.

Design is het zelfstandig ontwerpen/ontwikkelen van huisstijlen, instore-communicatie, flyers, posters, verpakkingen, etc.

Design & beeldbewerking (DTP) vindt vaak plaats bij u in huis (op de studio). Indien gewenst kan er met eigen materiaal gewerkt worden. Zo kunt u een (extra) werkplek creëren. DTP/Design gaat, evenals schetsen, per uur. Voor een langere termijn, zoals bv. vervanging of grote projecten zijn projectprijzen mogelijk. Bel voor beschikbaarheid en prijzen.

MULTIMEDIA:

Onder multimedia verstaan wij (design & productie van) producten die worden gemaakt voor televisie, film, internet en intranet: flash banners, microwebsites, e-mailings, etc. 

Onze multimedia artiesten werken voornamelijk thuis, op zeer wisselende tijdstippen. Voor deze producten werken wij meestal met vaste projectprijzen. Voor kleinere klussen op uurbasis.


EEN ARTIEST BOEKEN:

U kunt een artiest op locatie boeken per dag of per dagdeel, dwz. per ochtend (4 uur) of per middag (4 uur). U kunt een artiest ook per uur boeken, maar dan wordt er op afstand gewerkt (briefing vindt telefonisch plaats + e-mail/fax). 

Wat wordt hiermee bedoeld? In principe worden alleen de gewerkte uren doorberekend ( in hele en halve uren ). Bij een groot verschil tussen boeking en werktijd wordt de werktijd berekend, aangevuld met de helft van het verschil, afgerond naar boven op het halve uur, met in totaal een minimum van een dagdeel. 

Een optie nemen: Een optie verplicht u niet tot boeken, u reserveert hiermee een artiest op de door u gewenste data. Als de artiest door een andere klant geboekt kan worden nemen we eerst contact met u op. Met het nemen van een optie verplicht u zich wel om binnen uiterlijk anderhalf uur te beslissen of u van uw optie een boeking wilt maken. Indien u niet reageert of door omstandigheden niet op tijd kunt reageren vervalt de optie. Zonder voorafgaand overleg vervalt een optie automatisch in zijn geheel om 17.30 uur op de werkdag voorafgaande aan de ( eerste ) geboekte dag. 

Een optie annuleren: U kunt een optie ten alle tijden en zonder opgaaf van reden annuleren. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Een boeking annuleren: Als u een boeking annuleert, doen wij ons best de geannuleerde artiest bij een andere klant te plaatsen. Lukt dit niet? Dan wordt u 50% van de geboekte periode in rekening gebracht. Als u een boeking op de dag zelf annuleert of ervoor kiest de schetser alsnog te laten komen na annulering, wordt u 50% van de geboekte periode in rekening gebracht + 1 uur. Een boeking kan niet doorgeschoven worden naar een andere dag, dit geldt als een nieuwe boeking.

Voorbeeld: u boekt een artiest voor een halve dag (= minimaal 4 uur) en annuleert. In he t uiterste geval betaalt u dan 2 uur x uurtarief schetser. De annuleringsregeling is er om de belangen van de freelance artiest te beschermen.

Voor vragen of verdere toelichtingen kun u altijd contact opnemen met Carolina Corte Bernal (020 - 627 1135) of mailen naar carolina@thereps.nl 

Medium_blanco